недеља, 24. јул 2011.

Icon: Garance Doré

Garance Doré nije samo ikona stila, ona je nekako ikona stila života, ako tako mogu da kažem.

Lepa, skromna, pomalo stidljiva i ljupka francuskinja osvojila nas je svojim predivnim fotografijama i blogom koji je nazvala po sebi.

I ne samo nas, već i čuvenog njujorčanina Scott Schuman-a poznatijeg kao The Satorialist. Kako lepo, blog love.

Garance Doré je napravila blog na kome jednostavno volite da visite. Kao odlično izdanje vašeg omiljenog časopisa, koje bez problema prelistavate 287. put, iako poznajete svaku stranicu, jer je jednostavno uživanje biti tu.
Prelom bloga sa velikom fotografijom na vrhu sa svakim novim postom, pa oni komentari na fotografijama ispisani rukom (ili nekim rukopis fontom) i često kratko obraćanje Garance Doré u par rečenica ispod svake fotografije, kao neki dnevnik devojke iz komšiluka na koju se rado ugledate jer je tako spontana a savršena.
Ona voli baletanke kako bi joj bilo udobno kada ide okolo da fotka, na sebi ima veoma malo šminke, a garderoba joj je uvek jednostavna ali besprekorna.


Radi modne ilustracije koje doprinose da njen blog liči na modni magazin, što ne čudi obzirom da je Garance Doré svojevremeno radila kao modni urednik.



Ukoliko do sad nije blog Garance Doré bi trebalo da postane vaše svakodnevno internet štivo, jer se sva lepota življenja nalazi na toj jednoj web adresi.

Нема коментара:

Постави коментар